5 Essential Elements For crema antirid

Wiki Article

Alegerea unei creme antirid poate fi o adevărată provocare, iar experții sunt de părere că nu este niciodată prea devreme să te preocupi de îngrijirea tenului tău.

Am facut un efort de echipa pentru a-ti dezvalui cele mai bune creme antirid pe care le-am incercat pana acum. Ai folosit vreuna dintre ele?

crema de noapte: diferă prin aceea că este mai grasă și conține mai multe substanțe active/nutritive treatment se take in mai ușor pe timp de noapte (producția de colagen este mai activă în cursul nopții).

Este o combinatie a celor doua tenuri anterioare, uscate si grase, aceasta crema trebuie sa contina formula intr-un mod echilibrat, trebuie sa actioneze asupra zonelor cele mai grase care sunt fruntea si conturul nazal, precum si zonele care prezinta o buna hidratare.

L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew poate fi cea mai bună cremă antirid pentru tine. Aceasta se utilizează dimineața și se aplică pe față, gât și decolteu, după curățlocation pielii.

Cine altcineva ne poate oferi sfaturi mai bune despre rutina zilnică de îngrijire a pielii, dacă nu un medic dermatolog?

Nu numai ca nu mi-a dat pielea peste cap – cum, din pacate, multe au facut-o – a si imbunatatit enorm aspectul tenului meu – e mai uniform, mai luminos si mai elastic. Partea cea mai buna? Nu contine parfum, iar printre rezolutiile mele de anul acesta – pe langa sa beau mai multa apa – e sa nu-mi mai agresez pielea cu produse care contin alcool, parfumuri sintetice, parabeni sau sulfati.

Din fericire, industria de beautyă și îngrijire personalizedă a dezvoltat în ultimii ani o multitudine de produse treatment ne pot ajuta în lupta cu timpul. Trebuie să știi însă ce produse alegi și treatment se potrivesc cel mai bine tipului tău de ten.

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine ale pielii, fiind practic ceea ce o ține fermă și elastică. Producția de colagen a organismului scade pe măsură ce înaintezi în vârstă, fiind accentuată și de factori externi precum poluarea sau expunerea la soare.

Datorită formulei sale bogată în probiotice și acid hialuronic, acesta ajută la restabilirea echilibrului microbiomului pielii, hrănind intens pielea cu doar o singură picătură de produs. 

Principala diferenta pe care o putem gasi intre cremele recomandate pentru zi si pentru noapte, consta in ingredientele sale. Cremele concepute pentru a fi folosite in timpul zilei au tendinta de a adauga produse de protectie solara pentru a proteja pielea fetei de razele UV emise de soare.

Crema antirid se recomandă să fie folosită după vârsta de twenty five de ani, pentru a preveni apariția ridurilor. Singurul factor la care trebuie să fii atent este informatii aici legat de tipul de cremă antirid, care trebuie desigur adaptat vârstei.

E significant si ca, daca produsul are antioxidanti sau retinol, aerul si lumina pot strica functiile acestora, asa ca vor fi preferate recipiente inchise la culoare. 

  diminuează semnele de oboseală astfel că tu vei avea un ten vizibil mai tânăr și mai luminos.

Report this wiki page